Cuvânt-înainte.

Bazele societăţii Chifor & Asociatii au fost așezate cu unicul scop de a furniza clienţilor servicii juridice de cea mai bună calitate în acord cu specificul nevoilor fiecăruia. Astfel, la Chifor & Asociatii urmărim să ne însoţim clienţii pe tot parcursul călătoriei juridice, oferindu-le o efectivă şi valoroasă protecţie legală precum şi consultanţa necesară înţelegerii spaţiului legal românesc.

Ne axăm pe nevoile clienţilor căutând să identificăm cea mai bună abordare a cazurilor ce ne sunt prezentate. Reprezentarea şi asistarea clienţilor se bazează pe o strategie procesuală coerentă, de natură să maximizeze şansele unui rezultat favorabil în procedurile judiciare.

La Chifor & Asociații punem pe primul plan relaţionarea cu partenerii noştri şi colaborarea constantă cu aceştia pentru a oferii servicii juridice personalizate care să se adapteze nevoilor în continuă schimbare. Considerăm că drumul spre succes este asigurat de o excelentă comunicare între avocat şi client cu privire la toate aspectele legale ale speţei.

Valorile noastre

Urmărim să ocrotim în orice moment dorința clientului spre a reuși să obținem exact rezultatul pentru care ne-am luat angajamentul contractual.

Prioritatea clientului
Pasiunea pentru rezultat
Integritatea
Excelența

Echipa noastră

Bogdan CHIFOR

Avocat coordonator

Georgeta-Rafila CHIFOR

Avocat asociat

Adina PRICOB

Avocat colaborator

Țelul nostru este să oferim servicii de cea mai

bună calitate

și pentru noi fiecare caz este unic, iar în consecință este tratat cu cea mai mare atenție beneficiind de toate cunoștințele și devotamentul echipei noastre.

Solicită o consultanță juridică personală

Ne vom ocupa de toate problemele juridice prezentate de dvs.